Rüyada eşinin kilo aldığını görmek

Rüyada eşinin kilo aldığını görmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, çok büyük borçlar alacağına, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, çok daha fazla adım atacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin kilo aldığını gördüyseniz:

  • Belirsiz tavırları olan kişiler sinirlerinizi bozabilir.

Rüyada eşinin kilo aldığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının kilo aldığını görmek içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına işaret eder.

Rüyada aşırı kilo aldığını görmek huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada kilo aldığını görmek eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bebeğin kilo aldığını görmek doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birinin kilo aldığını görmek çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin kilo aldığını görmek kendisini üzen konuların kapanacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine delalet eder.

Rüyada başkasının kilo aldığını görmek saygının ve iletişimin bozulacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments