Rüyada başkasının kilo aldığını görmek

Rüyada başkasının kilo aldığını görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, endişelerin sona ereceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada başkasının kilo aldığını gördüyseniz:

  • Maddi konularda önemli gelişmeler olabilir.

Rüyada ölünün kilo aldığını görmek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinin kilo aldığını görmek çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına delalet eder.

Rüyada çok kilo aldığını görmek mal ve para kazanılacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kardeşinin kilo aldığını görmek başarıyla geleceğine, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına inanılır.

Rüyada kilo aldığını görmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada başka birinin kilo aldığını görmek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kilo aldığını görmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada zayıf birinin kilo aldığını görmek yardımda bulunacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments