Rüyada eski sevgilinin kilo aldığını görmek

Rüyada eski sevgilinin kilo aldığını görmek bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin kilo aldığını gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz bir hayli ilginç olabilir.

Rüyada eski sevgilinin kilo aldığını görmek maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine işarettir.

Rüyada sevgilinin kilo aldığını görmek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi kilolu görmek hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sorumluluk alacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin hediye aldığını görmek kudretli ve hikmetli kimse olacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilisinin aldattığını görmek allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden hediye aldığını görmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliden mesaj aldığını görmek çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi aldatırken görmek stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments