Rüyada bebeğin kilo aldığını görmek

Rüyada bebeğin kilo aldığını görmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, kişinin evlatlarının artacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, yurtdışına gidileceğine, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada bebeğin kilo aldığını gördüyseniz:

  • Sunabileceklerinizi sunmanız için ortam sağlayacak fırsatları iyi değerlendirmelisiniz.

Rüyada bebeğin kilo aldığını görmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün kilo aldığını görmek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, geçiminin kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin kilo aldığını görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine delalet eder.

Rüyada yakınının kilo aldığını görmek başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada bir kişinin kilo aldığını görmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına işaret eder.

Rüyada bir başkasının kilo aldığını görmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının kilo aldığını görmek zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada çok kilo aldığını görmek iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments