Rüyada arkadaşının kilo aldığını görmek

Rüyada arkadaşının kilo aldığını görmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, çok iyi giden işlerin duracağına, çok daha büyük adımların atılacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının kilo aldığını gördüyseniz:

  • Belli bir plan dahilinde hareket ederek stresinizi azaltabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının kilo aldığını görmek hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin kilo aldığını görmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına delalettir.

Rüyada aşırı kilo aldığını görmek zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin kilo aldığını görmek yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine işaret eder.

Rüyada birinin çok kilo aldığını görmek sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine alamet eder.

Rüyada kilo aldığını görmek özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine delalettir.

Rüyada başkasının kilo aldığını görmek eldeki imkanların giderek azalacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka birinin kilo aldığını görmek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments