Rüyada aşırı kilo aldığını görmek

Rüyada aşırı kilo aldığını görmek kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine yorulur.

Rüyada aşırı kilo aldığını gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız, akrabanız ya da komşunuzla anlaşmazlık yaşayabilirsiniz.

Rüyada aşırı kilo aldığını görmek hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, kimden akıl soracağına işaret eder.

Rüyada aşırı kilo almak uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, zahmete ve çileye düşeceğine tabir olunur.

Rüyada aşırı kilolu görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada aşırı makyaj yapmak maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada aşırı dalgalı deniz görmek yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada aşırı su içmek sayılan ve sevilen kimse olacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada aşırı gülmek ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine tabir olunur.

Rüyada aşırı kanama görmek ferah bir haneye sahip olunacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments