Rüyada kilo aldığını görmek

Rüyada kilo aldığını görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, düşlediği evliliğin gecikeceğine, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, duygularının karşılığını alamayacağına delalettir.

Rüyada kilo aldığını gördüyseniz:

  • Emek vermekten kaçınmamalısınız.

Rüyada bir kişinin kilo aldığını görmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının kilo aldığını görmek kolay yoldan gelir elde edeceğine, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunun kilo aldığını görmek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Rüyada kilo aldığını görmek böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada birinin kilo aldığını görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin kilo aldığını görmek borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir başkasının kilo aldığını görmek yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine alamet eder.

Rüyada eşinin kilo aldığını görmek sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments