Rüyada eşinin dudağından öpmek

Rüyada eşinin dudağından öpmek hasta olan kişilerin hastalıklarını allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına inanılır.

Rüyada eşinin dudağından öpmek gördüyseniz:

  • İş birliklerine açık olmalı, yardım istemekten çekinmemelisiniz.

Rüyada eşinin dudağından öpmek kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, anne baba dualarının alınacağına işarettir.

Rüyada eşini dudaktan öpmek aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadınla dudaktan öpmek üzüleceğine, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine delalet eder.

Rüyada bir kadını dudaklarından öpmek çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, can sıkıcı haberler işiteceğinize yorulur.

Rüyada zorla dudaktan öpmek çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kadını dudağından öpmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, çok hatalı çalışmalara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kadının dudağından öpmek sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, adını kirleteceğine inanılır.

Rüyada ünlü birini dudağından öpmek sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments