Rüyada ünlü birini dudağından öpmek

Rüyada ünlü birini dudağından öpmek daha güçlü bir hale geleceğine, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına işaret eder.

Rüyada ünlü birini dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Hoşunuza gitmese bile istikrarlı bir devre geçirmek istiyorsanız gelişmelere dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada ünlü birini dudaktan öpmek yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına delalet eder.

Rüyada ünlü birini dudağından öpmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada ünlü biriyle dudaktan öpüşmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, başkasının hakkına göz dikileceğine işaret eder.

Rüyada eşini dudaktan öpmek büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kadının dudağından öpmek yollarının açılacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin dudağından öpmek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine işarettir.

Rüyada dudaktan öpmek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına delalettir.

Rüyada birini dudaktan öpmek birikim yapma imkânı elde edeceğine, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments