Rüyada zorla dudaktan öpmek

Rüyada zorla dudaktan öpmek solan yüzünün güleceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zorla dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Her ne olursa olsun keyfini çıkartacağa benziyorsunuz.

Rüyada zorla dudaktan öpmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada zorla birini öpmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zorla el öpmek eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, mekân değiştireceğine delalet eder.

Rüyada birini zorla öpmek atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine işarettir.

Rüyada annesini dudaktan öpmek refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilini dudaktan öpmek kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeğin dudağından öpmek fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı dudağından öpmek bolluğun ve bereketin artacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments