Rüyada eşinin başka bir kadınla evleneceğini görmek

Rüyada eşinin başka bir kadınla evleneceğini görmek parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, hatalı yollara sapılacağına, elinin de bolluk göreceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, manevi bir rahatlama yaşanacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına inanılır.

Rüyada eşinin başka bir kadınla evleneceğini gördüyseniz:

  • Partneriniz sosyal algınızı bozacak bir davranışınızı meydana çıkartabilir.

Rüyada eşinin başka bir kadınla evleneceğini görmek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada eşini başka kadınla aldatmak çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, islamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine delalet eder.

Rüyada eşini başka bir kadınla görmek hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine işarettir.

Rüyada eşinin başka kadınla olduğunu görmek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşini başka bir kadınla yatakta görmek elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, daha iyi anlaşır olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşini başka kadınla evlendiğini görmek kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına işarettir.

Rüyada eşinin başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin başka bir kadınla öpüştüğünü görmek çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, kişinin tek başına kalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments