Rüyada eşini başka bir kadınla görmek

Rüyada eşini başka bir kadınla görmek akıllı adımlar atacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına yorulur.

Rüyada eşini başka bir kadınla gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınları baştan çıkartmak, duygusal, anlık veya kalıcı maceralar yaşamak açısından şanslısınız.

Rüyada eşini başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, ticarette yol katedeceğine delalettir.

Rüyada eşi başka kadınla görmek rakibine karşı galibiyet kazanacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin başka bir kadınla öpüştüğünü görmek çok büyük destek vereceğine, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine işaret eder.

Rüyada eşini başka bir kadınla yatakta görmek işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin başka bir kadınla evlendiğini görmek sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına işarettir.

Rüyada eşinin başka bir kadınla evleneceğini görmek daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin başka bir kadını öptüğünü görmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına delalet eder.

Rüyada eşinizi başka kadınla görmek küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments