Rüyada eşini başka bir kadınla yatakta görmek

Rüyada eşini başka bir kadınla yatakta görmek daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, kendi dualarının allah katında kabul olacağına, namının yürüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşini başka bir kadınla yatakta gördüyseniz:

  • Belli başlı hedeflerinize ulaşabilmenize faydası dokunabilecek beklenmedik gelişmeler veya faydalı durumlar yüzünü gösterebilir.

Rüyada eşini başka bir kadınla yatakta görmek aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşini yatakta başka kadınla görmek çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine işarettir.

Rüyada eşini başka biriyle yatakta görmek layık olduklarının allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına yorulur.

Rüyada yatakta başka kadın görmek gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, istediği gibi bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kocasını başka kadınla yatakta görmek kötü sözler duylacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasını yatakta başka kadınla görmek insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocanı başka kadınla yatakta görmek verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine işaret eder.

Rüyada eşinin başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, faydalı şeyler yapacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments