Rüyada eşinin başka kadınla olduğunu görmek

Rüyada eşinin başka kadınla olduğunu görmek yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, hayatının bir anda cennete döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin başka kadınla olduğunu gördüyseniz:

  • İşinizde haberleşmenizi engelleyen bazı aksaklıklar yaşayabilirsiniz.

Rüyada eşini yatakta başka kadınla görmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayatının ve planlarının bozulacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin başka bir kadınla evlendiğini görmek üzüntülerini bölüşeceğine, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin başka bir kadınla evleneceğini görmek ticaretinin açılacağına, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada eşinin başka kadından çocuğu olduğunu görmek kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine işarettir.

Rüyada eşinin başka bir kadınla öpüştüğünü görmek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin başka kadınla olduğunu görmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada eşini başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine delalettir.

Rüyada eşinin başka bir kadınla olduğunu görmek iş konusunda bir ortaklık kuracağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments