Rüyada eşini başka kadınla aldatmak

Rüyada eşini başka kadınla aldatmak çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, planlı ve programlı davranacağına, zenginliğe kavuşacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada eşini başka kadınla aldatmak gördüyseniz:

  • Sizi yapmak istemediğiniz şeylere zorlayan kişiler suçluluk hissetmenize neden olabilir.

Rüyada eşini başka kadınla aldatmak yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine inanılır.

Rüyada eşine aldatmak yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada eşini arkadaşıyla aldatmak çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşi aldatmak hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine alamet eder.

Rüyada eş aldatmak işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini başkasıyla aldatmak çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadını aldatmak hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına delalettir.

Rüyada eşinin başka bir kadınla olduğunu görmek deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments