Rüyada kocasının başka kadınla evlendiğini görmek

Rüyada kocasının başka kadınla evlendiğini görmek bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, kazancının epey düşeceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, daha rahat bir hayatı olacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına işaret eder.

Rüyada kocasının başka kadınla evlendiğini gördüyseniz:

  • İş çevrenize özel ilişkilerinizi yansıtmanız iyi olmuyor.

Rüyada kocasının başka kadınla evlendiğini görmek eğleneceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada kocasının başka bir kadınla evlendiğini görmek esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasını başka kadınla evlendiğini görmek canının derdine düşeceğine, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine işarettir.

Rüyada kocasının başka biriyle evlendiğini görmek yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, kavgaların biteceğine yorulur.

Rüyada kocanın başka biriyle evlendiğini görmek onlar sayesinde kalkınacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocasından boşanıp başka biriyle evlenmek işlerin yoluna sokulacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasından başka biriyle evlenmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların allah katında karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasını başka biriyle evlendiğini görmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, eğlenceli günler geçirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments