Rüyada eşinin ayağını öpmek

Rüyada eşinin ayağını öpmek kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, çalıştığı yerde amir olacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına işaret eder.

Rüyada eşinin ayağını öpmek gördüyseniz:

  • Faydasız argümanlar ya da yürümesi zor anlaşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada eşinin ayağını öpmek yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada ayağın altını öpmek çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına rivayet eder.

Rüyada ölü ayağını öpmek borçların kapanacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına işaret eder.

Rüyada kadın ayağı öpmek toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına tabir olunur.

Rüyada anne ayağını öpmek bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, kısmetin bollaşacağına yorulur.

Rüyada ölünün ayaklarını öpmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada bebek ayağı öpmek hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayak altını öpmek rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments