Rüyada ayağın altını öpmek

Rüyada ayağın altını öpmek sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına rivayet eder.

Rüyada ayağın altını öpmek gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleriniz maddi açıdan yararlı olabilir.

Rüyada ölünün ayağının altını öpmek geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının ayağının altını öpmek kötüyse düzeleceğine, bazı radikal kararlar alınacağına delalettir.

Rüyada ayağın altını öpmek dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, çok büyük bir rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada ayak altını öpmek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada annenin ayağının altını öpmek sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin ayağının altını öpmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak altı öpmek rüya sahibinin muradına ereceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına delalet eder.

Rüyada bayan ayağı öpmek strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments