Rüyada anne ayağını öpmek

Rüyada anne ayağını öpmek hayata karşı cesaretleneceğine, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, işleri büyütme sürecine girileceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, beklentilerine ulaşacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada anne ayağını öpmek gördüyseniz:

  • Geçmişe bir göz atmak daha rahat ilerlemenizi sağlayabilir.

Rüyada anne ayağını öpmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, insanları kıracağına, üzeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annenin ayağını öpmek hikmete kavuşacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine alamet eder.

Rüyada annenin ayağının altını öpmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada annesinin ayağını öpmek yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada anne ayağı öpmek tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine delalet eder.

Rüyada el ve ayak öpmek böylece kişinin hafifleyeceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş babanın ayağını öpmek tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, mesleğinde uzmanlık yapacağına alamet eder.

Rüyada ayağı öpmek mutluluk ve saadete, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments