Rüyada ölü ayağını öpmek

Rüyada ölü ayağını öpmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına delalettir.

Rüyada ölü ayağını öpmek gördüyseniz:

  • Duygularınızı veya öfkenizi belli etmeniz sizin aleyhinize durumlar yaratabilir.

Rüyada ölünün ayağını öpmek ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, okuyacağına ve bilgileneceğine tabir olunur.

Rüyada ölü ayağını öpmek yaralayacağına ve küstüreceğine, tüm beklentilerini yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü ayağı öpmek tövbelerin amacına ulaşacağına, engellerden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün ayağının altını öpmek çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına yorulur.

Rüyada ölünün ayaklarını öpmek eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada ayak tabanı öpmek ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına yorulur.

Rüyada ölen birinin ayağını öpmek gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, düşmanların çok üzüleceğine alamet eder.

Rüyada bir erkeğin ayağını öpmek birçok engelin aşılacağına, sorunlarının da son bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments