Rüyada ölünün ayaklarını öpmek

Rüyada ölünün ayaklarını öpmek karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, bol para kazanacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, güzel bir evlilik yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün ayaklarını öpmek gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermek isteyen kişiler fırsat bekliyor olabilir, imajınızı korumalısınız.

Rüyada ölü ayağı öpmek büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada ölünün ayaklarını öpmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölünün ayağını öpmek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine yorulur.

Rüyada ölü ayağını öpmek maddi olarak ferahlığa çıkacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine alamet eder.

Rüyada ölünün ayağının altını öpmek adının ülke dışında yayılacağına, her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak altı öpmek şen kahkahalar atacağına, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş babanın ayağını öpmek işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine işaret etmektedir.

Rüyada şeyhin ayağını öpmek hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments