Rüyada ayak altını öpmek

Rüyada ayak altını öpmek kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, aradığı aşkı bulacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına delalet eder.

Rüyada ayak altını öpmek gördüyseniz:

  • İki alanda da yaşanan ani olaylar üzerinizde baskı yaratabilir.

Rüyada ölünün ayağının altını öpmek daha kolay bir hayata kavuşacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak altını öpmek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, anne duasının açılacağına alamet eder.

Rüyada ayağın altını öpmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına alamet eder.

Rüyada birinin ayağının altını öpmek bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine alamet eder.

Rüyada annenin ayağının altını öpmek üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının ayağının altını öpmek iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebek ayağı öpmek ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölen babanın ayağını öpmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments