Rüyada kadın ayağı öpmek

Rüyada kadın ayağı öpmek hane halkı ile tartışma yaşayacağına, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, elinin kolunun bağlanacağına, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadın ayağı öpmek gördüyseniz:

  • Üzerinizde genel bir isteksizlik olabilir.

Rüyada kadının ayağını öpmek daha kötü günler yaşayacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadın ayağı öpmek sıkıntılardan kurtulmaya, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada annesinin ayağını öpmek insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kızın ayağını öpmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına delalettir.

Rüyada ölü ayağı öpmek başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayağın altını öpmek yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine alamet etmektedir.

Rüyada el ayak öpmek dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine tabir olunur.

Rüyada ayak altı öpmek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments