Rüyada başka birinin evlendiğini görmek

Rüyada başka birinin evlendiğini görmek aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada başka birinin evlendiğini gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla net konuşma, bilgileri hiçbir sansür olmaksızın aktarma eğilimimiz, fikir ayrılıkları, inanç farklılıkları ya da ideolojilerle ilgili tartışmaların içerisine girme olasılığımız artabilir.

Rüyada kocasını başka kadınla evlendiğini görmek işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin başka biriyle evlendiğini görmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin başka biriyle evlendiğini görmek yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada evli bir erkeğin başka bir kadınla evlendiğini görmek sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocasından boşanıp başka biriyle evlenmek alın ter ile ekmeğini kazanacağına, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına inanılır.

Rüyada kocanın başka biriyle evlendiğini görmek kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğini başka biriyle evlendiğini görmek arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, ferah bir haneye sahip olunacağına işarettir.

Rüyada başka biriyle evlenmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments