Rüyada kendini asker kıyafetiyle görmek

Rüyada kendini asker kıyafetiyle görmek eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, maddi açıdan nefes alınacağına yorulur.

Rüyada kendini asker kıyafetiyle gördüyseniz:

  • Ek sorumluluk veya görevler söz konusu olabilir.

Rüyada sevdiğini asker kıyafetiyle görmek aile hayatında sevinileceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine yorulur.

Rüyada sevgilisini asker kıyafetiyle görmek aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına rivayet eder.

Rüyada asker kıyafeti almak gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini asker kıyafetiyle görmek rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada asker kıyafetiyle görmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına inanılır.

Rüyada eşini asker kıyafetiyle görmek böylece aynı hataları yapmayacağına, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil kıyafetli asker görmek yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, kafa dinleyeceğine delalettir.

Rüyada asker kıyafetli birini görmek çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments