Rüyada asker kıyafetli birini görmek

Rüyada asker kıyafetli birini görmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada asker kıyafetli birini gördüyseniz:

  • Duyduklarınıza hiç şaşırmayacaksınız.

Rüyada eşini asker kıyafetiyle görmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğini asker kıyafetiyle görmek rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada arkadaşını asker kıyafetiyle görmek sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine delalettir.

Rüyada birini asker kıyafetiyle görmek iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada asker kıyafetiyle görmek yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada oğlunu asker kıyafetiyle görmek çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sivil kıyafetli asker görmek yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, çok rüyada başkası tarafından taşlanmak alınan bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil kıyafetli asker görmek nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments