Rüyada erkek uzvu yalamak

Rüyada erkek uzvu yalamak uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına inanılır.

Rüyada erkek uzvu yalamak gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler ya da oluşan farklı olaylar nedeniyle planlarınızın bazılarını uygulamaya koymanız gerektiğini daha iyi görebilirsiniz.

Rüyada erkek uzvu yalamak hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine delalettir.

Rüyada tenasül uzvu yalamak sevaplarıyla allah’ın sevgisini kazanacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadın uzvu yalamak kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların üstüste geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkeklik organını yalamak hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine yorulur.

Rüyada erkeklik organı yalamak çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına işarettir.

Rüyada erkek organı yalamak bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına yorulur.

Rüyada erkek cinsiyet organı yalamak uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek şeyi yalamak anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments