Rüyada erkek şeyi yalamak

Rüyada erkek şeyi yalamak sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, sırtını hak yoluna ve allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına alamet eder.

Rüyada erkek şeyi yalamak gördüyseniz:

  • Kişisel şüphelerinizi bir yana bırakıp kendinizden emin olmanız gerekiyor.

Rüyada erkek şeyi yalamak hem birincilik hem de kazanç getireceğine, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada şeyini yalamak eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir şey yalamak hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına işarettir.

Rüyada erkek uzvu yalamak zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada erkek cinsiyet organı yalamak ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine delalettir.

Rüyada erkeklik organını yalamak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada erkek organı yalamak ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkeklik organı yalamak gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments