Rüyada tenasül uzvu yalamak

Rüyada tenasül uzvu yalamak ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, bayram tadında bir ömür geçireceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tenasül uzvu yalamak gördüyseniz:

  • Fiziksel enerjiniz artınca da duygusal istekler harekete geçiyor.

Rüyada tenasül uzvu yalamak alınan borçların ödenemeyeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada tenasül uzvunun kesildiğini görmek uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına alamet eder.

Rüyada başkasının tenasül uzvunu görmek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına yorulur.

Rüyada tenasül uzvu görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işarettir.

Rüyada tenasül uzvunun uzadığını görmek çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada tenasül uzvunu görmek işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine alamet eder.

Rüyada erkek tenasül uzvu görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada oğlunun tenasül uzvunu görmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments