Rüyada kadın uzvu yalamak

Rüyada kadın uzvu yalamak meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, kötü gününü de paylaşacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, ön planda kalmayı sağlayacağına, planların boşa gideceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine inanılır.

Rüyada kadın uzvu yalamak gördüyseniz:

  • Bazı gelişmeler mevcut düzenlemeler veya planlar üzerinde olmadık etkiler yaratabilir.

Rüyada kadın uzvu yalamak iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, attığı her adımda zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tenasül uzvu yalamak daha yüksek bir noktaya geleceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek uzvu yalamak iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, zengin için yoksulluğa inanılır.

Rüyada kadın organı yalamak konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına yorulur.

Rüyada kadın göğsü yalamak hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına işarettir.

Rüyada kadının organını yalamak yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına delalet eder.

Rüyada kadının avret yerini yalamak ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına işarettir.

Rüyada kadın yalamak çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments