Rüyada elma erik görmek

Rüyada elma erik görmek ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, hayata karşı zayıf davranmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada elma erik gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözleri tutmamanız veya sözlerinizin arkasında durmamanız sorun yaratabilir.

Rüyada erik elma görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine rivayet eder.

Rüyada elma erik görmek yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine işaret eder.

Rüyada yeşil elma ve erik görmek maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, gıybet edeceğine işarettir.

Rüyada erik ve elma görmek kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine yorulur.

Rüyada elma ve erik ağacı görmek başarılarının düşeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine delalettir.

Rüyada elma ve erik toplamak yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine işaret eder.

Rüyada elma ve erik görmek helal olmayana göz dikmeyeceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına işaret etmektedir.

Rüyada mürdüm erik ağacı görmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments