Rüyada yeşil elma ve erik görmek

Rüyada yeşil elma ve erik görmek isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, aile içinde de bereketin artacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine işarettir.

Rüyada yeşil elma ve erik gördüyseniz:

  • Gerilim veya baskı içeren yerler, kişiler veya durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada yeşil elma ve erik görmek rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada elma ve erik toplamak elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, işbirliği içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada elma ve erik ağacı görmek hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına delalettir.

Rüyada erik elma görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada elma erik görmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, takdir edileceği işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada elma ve erik görmek hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erik ve elma görmek mutluluk ve huzur elde edeceğine, derin bir nefes alacağına işarettir.

Rüyada yeşil iri erik görmek tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
emine

rüyamda dalında kırmızılaşmış elma vediğer bir taraftada erik ağacı görmek nedir ayrıca bir yakınım bize erik sakladığını söyliyor