Rüyada elma ve erik ağacı görmek

Rüyada elma ve erik ağacı görmek içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, evdeki birinin yolculuk yapacağına, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına işarettir.

Rüyada elma ve erik ağacı gördüyseniz:

  • Hayatınızı yenileştirmeniz gereklidir.

Rüyada elma ve erik ağacı görmek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada elma ve erik toplamak çok zor zamanlar yaşayacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil elma ve erik görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada erik elma görmek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, istediği oranda da eğleneceğine inanılır.

Rüyada erik ve elma görmek ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine alamet eder.

Rüyada elma erik görmek uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada elma ve erik görmek sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada erik ağacından erik yemek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments