Rüyada erik elma görmek

Rüyada erik elma görmek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, ekmeğin kesileceğine, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, yurtdışına gidileceğine, adının yayılacağına, kişinin içinin daralacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada erik elma gördüyseniz:

  • Anlık bir hata ileride pişman olabileceğiniz adımlar atmanıza neden olabilir.

Rüyada erik ve elma görmek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına alamet eder.

Rüyada yeşil elma ve erik görmek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada erik elma görmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada elma ve erik toplamak anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, memur ise terfi edeceğine tabir olunur.

Rüyada elma ve erik ağacı görmek çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada elma ve erik görmek başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine yorulur.

Rüyada elma erik görmek sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada daldan yeşil erik toplamak sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, hastalanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments