Rüyada elma ve erik görmek

Rüyada elma ve erik görmek kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, allah’ın izni ile rahata ereceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine inanılır.

Rüyada elma ve erik gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinize manevra alanı yaratmanız gerekiyor.

Rüyada yeşil elma ve erik görmek kısmetin ve talihin açılacağına, bir sıkıntıya girmeye tabir olunur.

Rüyada elma erik görmek kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada erik elma görmek işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, bütçesinin genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada erik ve elma görmek yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada elma ve erik ağacı görmek başının belaya girmeyeceğine, istediği gibi hareket edeceğine delalettir.

Rüyada elma ve erik görmek iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elma ve erik toplamak iş hayatında çok zarar edileceğine, kendini garantiye alarak harekete edeceğine işarettir.

Rüyada dalda yeşil erik görmek çok büyük mutluluklar duyulacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments