Rüyada erik ve elma görmek

Rüyada erik ve elma görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, zenginliğe, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada erik ve elma gördüyseniz:

  • Size gelecekte olacaklar hakkında fikir veren veya bir sonraki adımı gösteren kişiler olursa, daha önce olanları gözden geçirmeyi sakın unutmayın.

Rüyada elma erik görmek resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada erik ve elma görmek büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada elma ve erik görmek o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, kafasını toparlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada elma ve erik ağacı görmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil elma ve erik görmek keder yaşayacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine alamet eder.

Rüyada erik elma görmek çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına delalet eder.

Rüyada elma ve erik toplamak yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine işarettir.

Rüyada ham erik yemek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments