Rüyada kanadı kırık tavuk görmek

Rüyada kanadı kırık tavuk görmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, hayallerinin gerçek olacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, parasal sıkıntılarının sona ereceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına delalet eder.

Rüyada kanadı kırık tavuk gördüyseniz:

  • Kime güveneceğinizi şaşırabilirsiniz.

Rüyada kanadı kırık tavuk görmek ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada kanadı kırık muhabbet kuşu görmek gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kanadı kırık beyaz güvercin görmek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, büyük tartışmalara gireceğine alamet eder.

Rüyada kanadı kırık serçe görmek umutlarına, hayallerine kavuşacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyada kanadı kırık karga görmek yokluk içine düşeceğine, parasını ve işini kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada kanadı kırık melek görmek inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kanadı kırık güvercin görmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kanadı kırık kelebek görmek nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments