Rüyada saçına ve eline kına yakmak

Rüyada saçına ve eline kına yakmak kısa süre içinde yalnız kalınacağına, düşman malından yemeye, kendini toparlayamayacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçına ve eline kına yakmak gördüyseniz:

  • Duygusal uyuşmazlıklar bazı sıkıntılara neden olabilir.

Rüyada saçına ve eline kına yakmak eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına yorulur.

Rüyada erkeğin eline kına yakmak işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün eline kına yakmak aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sol eline kına yakmak sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına yorulur.

Rüyada çocuğun eline kına yakmak sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ellerine kına yakmak sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına inanılır.

Rüyada eline kına yakmak tartışmaların son bulacağına, zarar etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada el ve ayaklara kına yakmak sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments