Rüyada ellerime kına yakmak

Rüyada ellerime kına yakmak çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ellerime kına yakmak gördüyseniz:

  • Direksiyona hakim olmakta fayda var.

Rüyada kendi eline kına yakmak sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine tabir olunur.

Rüyada gelinin eline kına yakmak çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada elle kına yakmak mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sağ eline kına yakmak ekmeğinin çoğalacağına, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına delalettir.

Rüyada ele ayağa kına yakmak sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ellere ve ayaklara kına yakmak sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine işarettir.

Rüyada saçına ve eline kına yakmak gittiği yolda çok başarılı olacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının eline kına yakmak eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments