Rüyada çocuğun eline kına yakmak

Rüyada çocuğun eline kına yakmak hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğun eline kına yakmak gördüyseniz:

  • Belli düzenlemeler veya anlaşmalar esnasında dikkatli olmalısınız.

Rüyada çocuğun eline kına yakmak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğa kına yakmak fakirlik yaşayacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek eline kına yakmak aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına alamet eder.

Rüyada eline ve ayağına kına yakmak rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelinin eline kına yakmak halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine inanılır.

Rüyada kendi eline kına yakmak mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kına eline yakmak girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine delalet eder.

Rüyada eline kına yakmak başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments