Rüyada elini tutan birini görmek

Rüyada elini tutan birini görmek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, neşeli zamanların yaşanacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada elini tutan birini gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda yenilikler yapılması gerekebilir.

Rüyada elinde yılan tuttuğunu görmek kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine alamet eder.

Rüyada eşinin elini tuttuğunu görmek hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin başkasının elini tuttuğunu görmek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine inanılır.

Rüyada birinin elinizi tuttuğunu görmek çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, yaşanan hastalıkların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada erkek arkadaşının elini tuttuğunu görmek zenginliğinin tükenmeyeceğine, iftiraya uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin elini tuttuğunu görmek kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin elini tuttuğunu görmek kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin erkeğin elini tuttuğunu görmek büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments