Rüyada birinin elinizi tuttuğunu görmek

Rüyada birinin elinizi tuttuğunu görmek sorunların ortadan kaldırılacağına, büyük bir ferahlama yaşayacağına, allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada birinin elinizi tuttuğunu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızla ilgili bir mutluluk yaşayabilirsiniz.

Rüyada bir kızın elini tuttuğunu görmek yüzünün gülmeye başlayacağına, rakiplerin alt edileceğine inanılır.

Rüyada sevdiği kişinin elini tuttuğunu görmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin elini tuttuğunu görmek sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının elini tuttuğunu görmek elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanı elinde tuttuğunu görmek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada el tuttuğunu görmek kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşının elini tuttuğunu görmek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birinin elini tuttuğunu görmek eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments