Rüyada tavuk kanat görmek

Rüyada tavuk kanat görmek keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada tavuk kanat gördüyseniz:

  • Planlarınızı o zaman uygulamaya koyabilirsiniz.

Rüyada tavuk kanadı yediğini görmek planlarının istediği şekilde işleyeceğine, kötülüklere gözünü kapatmaya rivayet eder.

Rüyada tavuk kanat yemek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada tavuk kanadı yemek kısmetinin açılacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine işaret eder.

Rüyada çiğ tavuk kanadı görmek ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş tavuk kanadı yemek stresinin çoğalacağına, parasız kalmaya delalet eder.

Rüyada tavuk kanat görmek değer göreceğine, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada pişmiş tavuk kanadı görmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada kanadı kırık tavuk görmek kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, rahat bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments