Rüyada bacağının kesilmesini görmek

Rüyada bacağının kesilmesini görmek yeni bir sorumluluk altına gireceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, yenileceğine, şifa bulacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacağının kesilmesini gördüyseniz:

  • Geçmişte size hayal kırıklığı yaşatmış şeyleri tekrar yaşamamak için gereken tedbirleri almanız gerekiyor.

Rüyada bacağın kesildiğini görmek bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada annenin bacağının kesildiğini görmek rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına rivayet eder.

Rüyada birinin bacağının kesildiğini görmek insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine delalettir.

Rüyada başkasının bacaklarının kesildiğini görmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin bacaklarının kesildiğini görmek eve huzur dolacağına, mutluluğa ve neşeye rivayet etmektedir.

Rüyada bacak kesilmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, makam sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kardeşinin bacağının kesildiğini görmek dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacak kesilmesi görmek kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments