Rüyada eli sıkıca tutmak

Rüyada eli sıkıca tutmak neşeli ve keyifli günler geçireceğine, aile bireylerinin de çok sevineceğine, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, iş ve zaman kaybına uğrayacağına, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, üstünlük elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına işaret etmektedir.

Rüyada eli sıkıca tutmak gördüyseniz:

  • Size söz veren kişiler sözlerinin arkasında duramayabilirler.

Rüyada birinin elini sıkıca tutmak kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına inanılır.

Rüyada birinin elini sıkı sıkı tutmak işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada elini sıkı tutmak yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına rivayet eder.

Rüyada eli sıkıca tutmak bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine inanılır.

Rüyada erkeklerle el sıkışmak kafasındaki sorunları çözeceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine inanılır.

Rüyada ölü biriyle el sıkışmak farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada tanıdık biriyle el sıkışmak eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, amacına nail olacağına rivayet eder.

Rüyada eli sıkışmak iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments