Rüyada erkeklerle el sıkışmak

Rüyada erkeklerle el sıkışmak ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, işlerinin rast gideceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine delalet eder.

Rüyada erkeklerle el sıkışmak gördüyseniz:

  • Verdiğiniz kararlardan vazgeçmek ya da planlarınıza bağlı kalmamak çok fazla tarzınız olmasa da, son zamanlarda aldığınız kararları veya yaptığınız düzenleme ya da planları gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada bir erkekle el sıkışmak etrafındaki insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına alamet eder.

Rüyada erkekle el sıkışmak bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yabancı erkekle el sıkışmak kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, daha kötü günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada erkeklerle el sıkışmak malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada düşmanla el sıkışmak hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada kızla el sıkışmak ekmeğinin azalacağına, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada başbakan el sıkışmak borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada tanıdık biriyle el sıkışmak büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments