Rüyada elini sıkı tutmak

Rüyada elini sıkı tutmak yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, sorunlarını çözebileceğine, muradın yerine geleceğine, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada elini sıkı tutmak gördüyseniz:

  • Akıllı kararlar alabilmek istiyorsanız daha araştırmacı olmalısınız.

Rüyada eli sıkıca tutmak yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin elini sıkıca tutmak işinden ve ekmeğinden olacağına, kazancın günden güne daha da arttırılacağına yorulur.

Rüyada elini sıkı tutmak maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin elini sıkı sıkı tutmak yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına işarettir.

Rüyada başbakan el sıkışmak uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine tabir olunur.

Rüyada askerle el sıkışmak yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına yorulur.

Rüyada kadınla el sıkışmak çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, istenen herşeye kavuşulacağına delalettir.

Rüyada düşmanla el sıkışmak çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, bol bol hayır duası alınacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments