Rüyada eli sıkışmak

Rüyada eli sıkışmak el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, yalnız hissetmeye, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eli sıkışmak gördüyseniz:

  • Sizin başkaları için neler yaptığınız değil onların sizin için neler yapabileceği konusuna odaklanmalısınız.

Rüyada el sıkıştığını görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, sağlık sorunlarının biteceğine tabir olunur.

Rüyada ölen biriyle el sıkışmak kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkekle el sıkışmak aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği kişiyle el sıkışmak tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin elini sıkı sıkı tutmak her isteklerinin yerine geleceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına alamet eder.

Rüyada askerle el sıkışmak muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına delalet eder.

Rüyada elini sıkıştırmak kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ünlü biriyle el sıkışmak her geçen gün başarılarının artacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments