Rüyada tanıdık biriyle el sıkışmak

Rüyada tanıdık biriyle el sıkışmak çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, hayatının güzelleşeceğine, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına delalet eder.

Rüyada tanıdık biriyle el sıkışmak gördüyseniz:

  • Çok fazla seçenek sizi zor durumda bırakabilir.

Rüyada tanıdık biriyle el sıkışmak lükse ve konfora kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada el sıkışmamak planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada erkekle el sıkışmak mesai saatlerinin de uzun olacağına, bağının ve bahçesinin de artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada el sıkıştığını görmek dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine tabir olunur.

Rüyada başbakanla el sıkıştığını görmek rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yabancı erkekle el sıkışmak kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle el sıkışmak şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına yorulur.

Rüyada patronla el sıkışmak mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments