Rüyada birinin elini sıkı sıkı tutmak

Rüyada birinin elini sıkı sıkı tutmak refah içinde olacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, bilakis malının çoğalacağına, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, sorunlarının birken beş olacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin elini sıkı sıkı tutmak gördüyseniz:

  • Eşinizle veya yakınlarınızla aranızda küçük bir tartışma çıkabilir.

Rüyada birinin elini sıkı sıkı tutmak istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına işaret eder.

Rüyada eli sıkıca tutmak makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına delalet eder.

Rüyada birinin elini sıkıca tutmak helal olmayana göz dikmeyeceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada elini sıkı tutmak yurtdışına gidileceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada el sıkışmamak bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada eli sıkışmak zenginlik içinde olacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine işaret eder.

Rüyada askerle el sıkışmak sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık biriyle el sıkışmak işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, feraha ereceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments